tirsdag den 23. august 2011

Juletræstæppe i drejl

Så kom der langt om længe lidt skred i juletræstæpperne på den store væv herhjemme.

Både trend og islæt er en meget grov towgarn, som har vist sig ikke at være verdens nemmeste at arbejde med - det fnulrer og klistrer sammen, jeg håber sørme resultatet bliver anstrengelserne værd.....

I morgen må jeg vist gå en tur med støvsugeren - stuegulvet er dækket af et fint lag hørfnuller, og nullermændene hvæser i hjørnerne.


torsdag den 11. august 2011

Tørklæder i dobbeltvæv

På væven i Bettys vævestue har jeg netop opsat en trend til tørklæder i dobbeltvæv. En spændende opsætning (synes jeg da...) med en blød, luftig uldgarn og en tynd, merceriseret bomuld i trenden.
Islættet er uld som i trenden og morbærsilke 60/2 - første tørklæde får bordeaux-farvet silke i islæt. Islætstætheden er ved at blive tilpasset, som det ses af den lidt varierende tæthed.




mandag den 8. august 2011

Velkommen

- til min blog om vævning.

Jeg har hidtil indviet interesserede i hvad jeg væver på for tiden på www.skysite.dk/vaeverne - Væverne i Auning's hjemmeside; men løber for ofte ind i plads-problemer, server-problemer etc. Livet er for kort til at bruge energi på den slags bøvl, så jeg håber blogspot vil vise sig enkelt og effektiv.

Det er tanken fremover at uploade fotos af igangværende arbejder her på bloggen - hvad der er sket hidtil i mit væveliv kan ses på dette link http://skysite.dk/vaeverne/?side=27339