søndag den 6. november 2016

Vävdagar 2016

'Vävdagar i Glimåkra' - ordene smager af garn, inspiration, grin og hygge. Gode ture med væve-vennerne og nye spændende vævere at møde.

Jeg havde i hvert fald (som altid) nogle dejlige dage i Glimåkra. Denne gang med viftekammen, og det var da noget af et tilløbsstykke. Torsdag og fredag væltede der bogstavelig talt vævere ind på VävstolMuseet, og dagene gik mest med snak og demonstration af kammen - lørdag blev der tid til lidt vævning :-)

Min trend på museet var noget lækkert uld/silkegarn 45/2 (samme sorte, som jeg brugte til de sort/røde tørklæder her...), og islættet skulle i de første to være noget netop indkøbt uld/silke-garn 50/2 i blågrønt og violet.

Det blågrønne fik jeg ikke samlet mig sammen til at fotografere, mens det sad på væven, men her har vi det violette. Det uldne islæt trækker vævningen noget sammen, men jeg tror/håber, det jævner sig i vask.

Næste tørklæde fik islæt af en mørkeblå silke - det er som altid spændende at få dem af væven og vasket, så det endelige resultat kan vurderes.

Det svenske efterårsvejr viste sig fra sin smukkeste side - se blot en udsigt :-)
Flere billeder fra dagene kan ses her...




2 kommentarer:

  1. Mette Frøkjær - jeg har kigget meget på dine flotte vævninger og er blevet vild med dine viftekamsvævninger. Så har jeg søgt efter denne viftekam - men desværre er det ikke lykkedes mig at finde én. Hvem eller hvor forhandles denne viftekam??
    Venlig hilsen Annemarie Elisiussen - mail: a8005e@gmail.com

    SvarSlet
  2. Hi we can supply this fan reeds.

    SvarSlet