søndag den 24. september 2017

Väv 2017 - vævemesse i Växjö

Vi - Væverne i Auning - er netop kommet hjem efter en udflugt, som vi har ventet på i 6 år: vævemessen. Vi tog ikke den lange rejse til Umeå, hvor vævemessen blev afholdt i 2014, så vi har glædet os - meget! - til dagene i Växjö. Og så er det dejligt, at man ikke bliver skuffet :-)

Der blev desværre ikke tid til meget andet end besøg på selve messen - men der var også meget at se på og mange vævere at snakke med - men det blev da til en enkelt tur ind i byen, hvor vi så den imponerende 'trasmatta', som lokale vævestuer står bag: 328 meter lang! Du kan se billeder af den og af de ting, jeg sansede at fotografere på messen her...

Jeg er kommet hjem med meget store mængder hørgarn og har en pæn udfordring med at finde plads til de nyindkøbte bunker af garn. Garnskab er fyldt, kasser er fyldt, reoler er fyldt, klædeskabet er fyldt - men der er vist stadig plads til et par kasser under bordet i vævestuen?

I stedet for at forsøge at skaffe plads til nyindkøbet gik jeg imidlertid i gang med at væve.... Den lille væv har stået stille, siden den kom hjem fra Uge 33, men nu fik jeg bundet trenden frem igen og nød at væve et par viskestykker.Ingen kommentarer:

Send en kommentar