søndag den 17. november 2013

Elephant Walk

Damask Weavers' Network arrangerer en udstilling i Holland til foråret, og jeg har - for lang tid siden - meldt mig til at bidrage med et tørklæde. Det ville jeg rigtig gerne; mit problem er bare, at temaet er "Organic", og jeg holder langt mere af geometri i min damask-vævning.

Jeg har i perioder haft hovedet fyldt med "Organic Shapes" siden foråret - tegnet mange, mange "organiske" mønstre uden at finde ét eneste, jeg er tilfreds med. I efterårsferien blev trenden kørt på, og væven gjort klar - stadig uden jeg havde fundet et mønster at væve.

Men det kan jo ikke blive ved med en væv, der blot står og venter, så for et par dage siden gik jeg halvhjertet i gang med et af de mange mønstre: elefanter.

Og her kommer så en samling skævbenede elefanter - det er et meget lækkert garn i både trend og islæt; men elefanterne? Nej helt ærligt.... Der er for meget korsstings-broderi over det her.

- håber snart inspirationen kommer som lyn fra en klar himmel.

2 kommentarer:

  1. Hej varför inte tulpaner det är ju nationalblomman i Holland. Du är en fantastisk vävare jag följer din blogg och tittar på allt vackert du väver. Hälsar Lisbeth

    SvarSlet
  2. Tak Lisbeth! Tulipaner var en god idé - det må jeg vist arbejde videre med.

    SvarSlet