lørdag den 3. marts 2018

Tørklæder i drejl

Jeg har et par gange haft en opsætning med drejlsviskestykker i kontrastfarver på væven; det har begge gange været lidt grænseoverskridende for mig med så voldsomme farver, men jeg er egentlig blevet tilfreds med dem, når de kom af væven og blev gjort klar.

Så: nu gjaldt det tørklæder i kontrastfarver i en lækker merinould 30/2. Jeg har blot 10 tråde/cm, og det er nok til den løse side, men mon ikke stoffet 'sætter sig', når det bliver vasket.

Jeg gik forsigtigt til værks og valgte dels at væve i et parti, dels kun med sort i islæt bortset fra tynde striber i trendfarverne med 25 cm mellemrum. Hmmm.... det var nok alligevel for forsigtigt.


Tørklæde nr. 2 fik smæk for skilling i islætfarverne: koboltblå, turkis og limegrønt. Sådan! Og med partiskifte blev det næsten helt kaotisk, men jeg kan faktisk rigtig godt lide det.


Næste tærklæde skulle være lige så vildt, besluttede jeg og spolede rød, rødlilla og pink; det ligner en hel bolsjebutik - og det var måske også liiige rødt nok?Tilbage til det stilige: sort, koksgrå og mellemgrå.


Og det sidste blev næsten kønsløst med gråbrun, sand og hvidt.

Heldigvis sidder der en farvestrålende trend til grydelapper på trendbordet - så må jeg jo se, hvornår jeg synes, det er sjovt at montere de fem tørklæder......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar