torsdag den 11. oktober 2012

Væveaften i Auning

I vævestuen i Auning har jeg de seneste uger vævet på Jettes væv med drejlsviskestykker. Jeg elsker drejl og de mange muligheder, der er i en sådan opsætning, og selv om jeg "kun" har brugt ubleget hør i islættet, så er det egentlig 3 meget forskellige viskestykker, der er kommet ud af det.

Her ses nr. 2 og 3 (nr. 1 kan ses i indlæg fra 19. september).Nå, Jette må hellere snart få sin egen væv igen, men så længe hun væver viskestykker på min væv, kunne jeg lige nå et par grydelapper i trendreps.

Det er en lidt besynderlig opsætning fra vores sommerkursus: trendreps i 4 partier med forskellige kombinationer af blå/grønne og rødlige farver, og vi har alle haft lidt svært ved at se lyset i den. Sidste onsdag havde vi heldigvis besøg af Winnie Poulsen, og hun gav os en kort introduktion til partivævning med udgangspunkt i denne grydelappe-opsætning - og så kom lysten til at give sig i kast med opsætningen.

Jeg nåede næsten et par grydelapper i aftes, og fortsætter næste onsdag (og jo: de bliver selvfølgelig ens - men det er nu sjovere at væve med den anden side opad på lap nr. 2.)

 

2 kommentarer:

  1. Så fin din drällväv är i de olika färgerna. Rips med många partier tycker jag om att väva.
    Birgitta

    SvarSlet
  2. Det er veldig morsomt å veve opset som kan bli så varierte. Det er veldig lenge siden jeg har vevd renningsrips, får lyst til å veve det. God helg!

    SvarSlet