søndag den 3. februar 2013

Viskestykker i lærred

Endelig fik juledugen ende. Onsdag blev sidste islæt lagt ind - 370 cm damaskdug, som blev smidt i monteringskøen, der venter på vinterferien - og så skulle den store damaskvæv pilles ned.
Jeg havde da lige glemt, hvor lang tid der går med at få en damaskvæv pillet ned med snører, lodder, 2 gange søller, kamme, kroge og jeg skal komme efter dig.

Nå, det projekt fik også ende, 135'eren kom op, og jeg fik min lyst til en hurtig gang effektiv vævning styret i weekenden: viskestykker i lærred. De blev bommet fredag aften og klippet ned søndag aften. 6 stykker i en trend, som chancerer i farverne fra karrygul til laks - resultatet blev ikke så godt, som jeg havde håbet på.

Trenden er så fin, inden islættet kommer til. Jeg forsøgte ellers 6 forskellige islæt: forskellige kombinationer af trendfarverne + ubleget og gyldentbleget hør, men ingen, som jeg synes er rigtig gode.


- og herunder ses synderne, der af og til er skyld i, at der ikke bliver vævet så meget som ønsket. Mon ikke de fleste vævere kan nikke genkendende til, at der kan bygges huler, holdes skovtur og indrettes parkeringshus under en væv?

2 kommentarer:

  1. Det känner jag igen- barn under vävstolen :).
    Det är likadant hos mig :).
    Hälsningar Monika

    SvarSlet
  2. Jag har också varit med om garage och picknick under vävstolen men när vävstolen är tom då är det grönt att använda den som klätterställning. Har alltid varit uppskattat. Tom barnbarnen anammar detta idag. Ha ett bra veckoslut.//MalinSj

    SvarSlet