fredag den 21. marts 2014

Det skal helst ku' bruges til noget....

Jeg er håndværker, og jeg væver brugsting: tørklæder, viskestykker, dækkeservietter, duge osv. - ting, der kan bruges, slides og glæde i det daglige brug.

Væverlauget har i flere omgange efterlyst bidrag til udstilling af minitekstiler på 20*20 cm; men jeg har hidtil ikke kunnet finde noget fornuftigt at indsende.

Sidste gang overvejede jeg faktisk at indsende et par grydelapper, men tænkte, at det var nok ikke ville blive taget seriøst....

Nå, deadline for denne udstilling faldt sammen med, at jeg havde en trendrest på damaskopsætningen, så jeg tænkte: skal det nogensinde være, så må det være nu. Og jeg har faktisk moret mig vældigt med bogstavleg i det seneste tørklæde, så jeg fortsatte med at arbejde med bogstaver, som ikke længere er til at genkende.

Mine tørklæder er ca. 30 cm, så jeg klippede tråde i hver side, så jeg endte med 20 cm bredde, og har arbejdet ud fra udstillingens titel "MINItex14" med MINI lodret og vandret.

Bemærk i øvrigt min nuser-spreder: jeg væver altid med spreder og har også anskaffet mig en på 20 cm bredde. Det er skønt at have udstyret i orden :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar