torsdag den 26. juli 2018

Tak, Weave Point!

Jeg har længe ønsket at lave en opsætning med et prikket mønster i taqueté. Inspirationen er kommet fra Pinterest, hvor bindetegningen jævnligt dukker op i mit feed. Og nu er der sommerferie, så jeg har lavet trend til dobbeltdækkere i hør 16/1 og skulle i går i gang med at sølle.

Jeg holder egentlig meget af at sølle, men jeg er ubetinget bedst til at sølle ligeover på 4 skafter - blot det at sølle 'baglæns' fra skaft 4 til 1 finder jeg akavet - så søllerapporten til denne opsætning (som jeg havde taget ukristisk fra nettet) var en uhyrlighed:


Efter at have kæmpet mig gennem 1 rapport omskrev jeg søllerapporten til skaftnumre i forhåbning om, at jeg lettere ville kunne memorere tallene, og markerede også de rækker, der skulle gentages - det gik bedre, men ikke godt! Ud over at det tog vældig lang tid, så havde jeg en grim fornemmelse af, at der nok ville være en mængde søllefejl, der skulle rettes efterfølgende...... Uff!

Og endelig kom jeg i tanke om Weave Points facilitet med at bytte rundt på skafterne for at få en anden sølning. Efter 1 minuts arbejde ved computeren fik jeg denne langt mere spiselige søllerapport, så selv om jeg måtte sølle de to første rapporter om, så går det langt hurtigere nu.

Tak, Weave Point!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar