mandag den 10. juni 2024

Karklude i gåseøje

De stribede håndklæder fra sidste opslag fik lov at være længe på væven; de havde nemlig hård konkurrence af en dejlig blå karklude-opsætning på væven i stuen.

Trenden er en lidt spøjs 6-8-trådet hør svarende til ca. 16/2 i tykkelse, som egentlig blev indkøbt til dækkeservietter, men som da også lige skulle afprøves til karklude. To forskellige blå nuancer suppleret med en sølvgrå (som dog på de fleste fotos ser lidt brunlig ud - i det hele taget er farverne ikke særligt gode, de varierer meget efter, om billedet er taget i dagslys eller kunstigt lys). Islættet er som trend samt en tredje blå i samme kvalitet og for nogle kludes vedkommende suppleret med lidt farvede striber i lintow.

Og det er da så meget sjovere at få lov af væve 20 forskellige karklude end at hamre i to ens håndklæder, så derfor strøg den blå trend gennem væven, mens de stribede håndklæder kedede sig. Faktisk fortsatte min iver også, efter trenden var klippet ned: montering, vask m.m. er overstået, og så kan jeg jo passende se at få monteret de stribede håndklæder....

 

 
  

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar