søndag den 27. december 2020

Plaider med fletmønster

Det er jo ikke sne og kulde, der hidtil har præget denne vinter, men en stor, vamset plaid kan man da altid hygge sig i.

I løbet af december er der kommet fire store og en enkelt knæplaid af den store væv i stuen. Jeg havde egentlig planlagt med fem store plaider, men katten løb med mit mål, så der kun var en meter til den sidste plaid.....

Trenden er naturgrå uld 6/2 og islættet samme materiale i første omgang naturhvid og blågrå

 

Jeg syntes, den hvide var meget åben og slog den blågrå lidt tættere sammen - klippede ned, vaskede og kunne konstatere, at den hvide helt klart blev tilstrækkelig tæt efter vask. De er blot vasket i maskine på uldprogram ved 30 grader - ingen valkning eller lignende; det er voldsomt, som ulden alligevel trækker sig sammen. Heldigvis blev den gråblå ikke (som man nok kunne frygte) stiv som en pind - den er ikke helt så blød som den hvide, men absolut OK.


Her hænger de to første; jeg synes det er en fin bonus, at de får to forskellige sider


Så videre med de næste plaider og det løse indslag. Nr. 3 fik koksgråt islæt og nr. 4 (som jeg ikke fik fotograferet) lysegråt - og så var der som sagt en god meters trend tilbage til en lille knæplaid med rester af gotlandsk pelsuld i flaskegrøn og turkis.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar